Så fungerar Fashionshare

Vad är FashionShare?

FashionShare är en köp- och säljsite där du kan sälja, köpa, byta och skänka designprodukter, möbler och andra saker av god kvalitet. Det är också en sida där du kan dela tips om återanvändning, närodlat och annat som du tycker bidrar till en bättre miljö. Det är mode att dela – FashionShare!
För privatpersoner är annonstjänsten gratis. Vill företag annonsera kostar annonsen 1000SEK per månad + eventuella skatter, detta belopp faktureras månadsvis.

Vi vill att din affär, din idé eller ditt tips skall bidra till ett bättre samhälle/en bättre miljö genom att kläder/varor/saker/tjänster används och återanvänds i större omfattning, allt för att minska miljöpåverkan. Vi vill bidra till att utveckla den så kallade cirkulära ekonomin. Eventuellt överskott från sidan använder vi för att stötta främst olika miljöinriktade organisationer och initiativ. Sidan ägs juridiskt av ett familjebolag; Com-Munication i Österlen AB.

Är det svårt att lägga upp en annons?

Nej, att lägga in en annons är enkelt. När du klickar på Lägg till annons får du upp ett formulär. Fyll i fälten, ladda upp eventuella bilder och klicka på Skicka. Snabbt och enkelt!

Läser ni annonserna innan de publiceras?

Ja, vi läser samtliga annonser innan de publiceras, vi förbehåller oss också rätten att inte publicera annonser som strider mot vår etiska uppfattning.

Hur fungerar betalningen?

Köp och sälj av annonserad vara/tjänst görs direkt mellan annonsör och köpare. Inga transaktioner går via FashionShare. Vi tar inget ansvar för denna process.
Om du som säljare/köpare/aktör vill sponsra sidan och stötta Fashionshares syfte och ändamål kan du enkelt med Swish eller PayPal skicka pengar.

Varan jag köpte motsvarar inte förväntningarna. Vilket ansvar har FashionShare?

FashionShare är en arena/mötesplats för att köpa, sälja, skänka och byta designvaror, dela idéer etc. Vi tar inget ansvar för den annonserade varans/tjänsten egenskaper i något avseende och vi tar heller inget ansvar för betalning mellan köpare och säljare.